Breaking News

Interview with Ayushi Goyal – CA IPCC Topper Nov 2015

CAknowledge

Interview with Ayushi Goyal – CA IPCC Topper Nov 2015, Read Interview of CA IPCC 1st Ranker Nov 2015 – Ayushi Goyal. Read CA IPCC  Nov 2015 Toppers Interview. CA IPCC Topper Nov 2015 – Ayushi Goyal Interview. Hi Friends Recently CA IPCC Nov 2015 Exams Result is Declared and here we are providing Interviews of CA IPCC Toppers Nov 2015. We also Provide Marksheet or Mark Statement of CA IPCC Nov 2015 1st Ranker – Ayushi Goyal. Now you can scroll down below and Check Interview with Ayushi Goyal – CA IPCC Topper Nov 2015

Interview with Ayushi Goyal - CA IPCC Topper Nov 2015

Must Read

Interview with Ayushi Goyal – CA IPCC Topper Nov 2015

Q1. Can you describe your feeling at this moment?

Ans. I’m on cloud nine right now. I’m feeling so happy, i cant express what I’m feeling in words.

Q2. What were your first reactions when you heard this news that you are AIR Rank 1 & what was your parent’s reaction when they heard the big news?

Ans. I coudln’t believe my eyes. I had to re-check the merit list again to see if it was really me who had secured an all India rank.

Q3. How important this is for you?

Ans. These exams were one of the most important exams of my life and I’m so happy I’ve passed them with flying colours.

Q4. Now you are heading towards CA Final, so expectations from everyone must be very high?

Ans. Yeah, with such high expectations come high pressure, but I have promised myself that I’ll put in equal hard work in CA Final as well.

Q5. We are very sure that you would be able to pull that off. So, who guided you in this whole journey, whom you would like to thank?

Ans. I’d like to thank my parents, my teachers, my elder sister and all my friends for encouraging me and believing in me.

Q6. So how did you achieve this can you share your strategy with us – how did you prepare, what was your time table before and during the exams?

Ans. There’s no escaping from hard work to achieve success, so my only strategy was do as much hard work as you can.

Q7. As you said that you slept for less hours, so what did you do to cope up with that stress which comes along?

Ans. When your goal is clear in your mind, there is no looking back. Whenever I used to feel stressed, I used to talk to my parents and listen to music.

Q8. And what is the most important thing one should keep in mind while attempting the exam and during exams?

Ans. Don’t be nervous, be as calm as you can

Q9. Which book you referred subject wise and where did you bought your books from ?

Ans. Accounts and Advance accounts- Praveen sharma, Law- Amit Popli, Cost FM – Ashish Kalra, Tax- Ajay Jain, Audit- Subhi Bansal, IT Ayush Sanghi and SM- Dinesh Madan

Q10. What would be your message to CAknowledge.in and MakeMyDelivery ?

Ans. You guys are doing an amazing job. all the books are available with you and you take very less time to deliver. i would like to say a big thanks to you for the

Please note  – This Interview is Conducted by CAknowledge.in Team

Ask Your Query

About Raju Choudhary

Article by Raju Choudhary Raju has written 537 articles. If you like This post, you can follow CAknowledge on Twitter. Subscribe to CAknowledge feed via RSS or EMAIL to receive instant updates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *